Beleggersavond Technologie

29 oktober 2019

Jaarbeurs Utrecht

OMSCHRIJVING

Zo kunt u geld verdienen aan technologie!

Technologische vernieuwingen beïnvloeden continu ons dagelijks leven. Naast meer gemak en extra mogelijkheden biedt technologie echter nog een groot ander voordeel: beleggen in technologie levert geld op, zeker op de lange termijn.

Bij succesvolle technologiebedrijven denkt u waarschijnlijk meteen aan Amerikaanse giganten als Facebook, Amazon, Netflix en Google. Maar wist u dat er ook technologieaandelen zijn van eigen bodem die internationaal meetellen? Zo heeft chipmachinefabrikant ASML uit Veldhoven alleen al de laatste vijf jaar bijna 200% koerswinst geboekt! Andere succesvolle technologieaandelen van de Amsterdamse beurs zijn Galapagos (biotechnologie), Takeway.com (maaltijdbezorging) en Adyen (fintech). Maar ook als u niet in individuele aandelen wilt beleggen, zijn er met beleggingsfondsen volop kansen om geld te verdienen met technologie.

Vijf topsprekers, onder leiding van nieuwslezer en financieel journalist Roland Koopman, zullen tijdens dit event het thema ‘beleggen in technologie’ vanuit diverse invalshoeken belichten:

  • Wat zijn de meest recente trends en vooruitzichten op technologiegebied?
  • Welke manieren heeft u om in technologie te investeren?
  • Wat zijn de aantrekkelijkste technologiebedrijven om op dit moment in te beleggen?

Kom naar het event ‘Zo kunt u geld verdienen aan technologie’ op 29 oktober en laat u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en tips om meer rendement te behalen op uw spaargeld.

afbeelding omschrijving

Abonneetarief: €5,- (incl. btw)
Standaardtarief: € 10,- (incl. btw)

Heeft u vragen over het evenement?

Mayra Smit
Programmamanager
mayra.smit@onebusiness.nl
020-2248001

Mede mogelijk gemaakt door:

BNP Paribas

 

DE SPREKERS

Ben Verwaayen

Investeerder van Keen Venture Partners en voormalig CEO British Telecom en Alcatel-Lucent

Erwin van Zuidam

Senior Portfoliomanager BNP Paribas OBAM

Hildo Laman

Senior Beleggingsexpert Beleggers Belangen

Karel Mercx

Senior Beleggingsexpert Beleggers Belangen

Roland Koopman

Financieel journalist, presentator bij RTL Nieuws en beurscommentator bij RTL Z

Pieter van de Glind

Pieter van de Glind is auteur, oprichter van creatief adviesbureau shareNL (2012), de Sharing Cities Alliance (2017) en adviseur van de leiders van wereldsteden, -bedrijven en overheden.

HET PROGRAMMA

19.00
Deuren open
19.30
Welkom door dagvoorzitter Roland Koopman
19.35
Leven in tijden van Tinder, Candy Crush & AlphaZero
+ -

Pieter van de Glind, mede-oprichter van ShareNL, laat zien hoe er steeds meer technologie is in ons leven, maar ook steeds meer leven in de technologie. Sinds Uber voor het eerst de bits van de app koppelde aan de atomen van de auto, ligt er een steeds dichtere digitale laag over onze wereld. Hoe vinden miljoenen mensen en bedrijven elkaar via platformen als Airbnb? Waarom leven miljarden mensen online in sociale media en nieuwe digitale werelden als Fortnite? Reis mee door het digitale universum en daag jezelf uit: wat betekent dit voor mij als mens en als belegger?

20.00
De visie van een investeerder op de trends van nu en straks
+ -

Ben Verwaayen, investeerder van Keen Venture Partners en voormalig CEO British Telecom en Alcatel-Lucent, geeft zijn visie op de recente trends en technologische ontwikkelingen die u in de toekomst kunt verwachten. Verwaayen investeert in veelbelovende techbedrijven en ziet zowel in binnen- als buitenland kansen ontstaan. Er zijn ook grote verschillen tussen de VS, China en Europa, maar op welke gebieden? En wat is er in Europa nodig om te kunnen concurreren?

20.25
Verstandig beleggen in technologie(bedrijven)
+ -

Erwin van Zuidam, BNP Paribas OBAM, houdt zich dagelijks bezig met het scheiden van kaf en koren met betrekking tot technologiebedrijven. Hij hanteert daarbij drie basisvragen:
1) welk probleem lost het bedrijf op?
2) hoe gaat het daaraan verdienen?
3) waarin overtreft het de huidige aanbieders?
Aan de hand van voorbeelden laat Erwin zien waar beleggers naar moeten kijken indien geïnteresseerd om te beleggen in technologie(bedrijven).

20.55
Tips vanuit de redactie Beleggers Belangen
+ -

Beleggers die willen investeren in technologie, kunnen kiezen uit waarschijnlijk duizenden verschillende aandelen. Van de grootste bedrijven ter wereld tot de jonge startups. Het is niet eenvoudig om uit die berg aandelen de juiste te kiezen. Beleggingsexperts Karel Mercx en Hildo Laman helpen u op weg door hun favoriete technologie-aandeel met u te delen.

21.20
Debat o.l.v. dagvoorzitter
+ -

Met Ben Verwaayen, Pieter van de Glind, Erwin van Zuidam, Karel Mercx en Hildo Laman.

22.00
Borrel
22.30
Einde

LOCATIE

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Het evenement vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, in gedeelte ‘Supernova’.Beleggersavond

Komt u met de auto? Navigeer dan naar Truus van Lierlaan 1, 3527 KZ Utrecht. Parkeer op P4, u komt dan via Entree West de Jaarbeurs binnen. Hier volgt u de borden ‘Supernova’ en de verwijzingen naar dit evenement. Bekijk hier de route op de kaart.
Of komt u met openbaar vervoer? Via station Utrecht Centraal, kunt u de borden Jaarbeurs aanhouden. U komt dan via Entree Oost de Jaarbeurs binnen. Hier volgt u de borden ‘Supernova’ en de verwijzingen naar dit evenement.

 

PARTNERS

Bestel tickets