EW Economie-lezing 2022

10 maart 2022

De Rode Hoed Amsterdam

OMSCHRIJVING

Nancy McKinstry, sinds 2003 de bestuursvoorzitter van uitgever Wolter Kluwer, houdt donderdagavond 10 maart de vijfde EW Economie-lezing. McKinstry zal spreken over het thema ‘de toekomst van werk; transformeren in een snel veranderende samenleving’.

McKinstry (63) is Amerikaanse en studeerde aan Columbia University en aan de University of Rhode Island. Ze leidt het beursgenoteerde Wolters Kluwer sinds 1 september 2003. Ze geldt als een van de machtigste zakenvrouwen en is een van de meest succesvolle CEO’s ter wereld.

In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. De lezing is een initiatief van de redactie van EW en geldt als tegenhanger van de jaarlijkse HJ Schoo-lezing, waarmee EW het politieke seizoen opent.

De EW Economie-lezing werd eerder gehouden door Ben van Beurden (CEO van Shell), Pieter Elbers (president-directeur van KLM), Frans van Houten (CEO van Koninklijke Philips) en Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland). De uitgebreide, geannoteerde en geïllustreerde versies van hun lezingen zijn in boekvorm verschenen bij Uitgeverij EW.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Rode Hoed in Amsterdam. De lezing begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De dan geldende coronamaatregelen worden strikt in acht genomen.

DE SPREKERS

Nancy McKinstry

Nancy McKinstry is sinds 2003 de bestuursvoorzitter van uitgever Wolters Kluwer

Arendo Joustra

Arendo Joustra isHoofdredacteur EW

HET PROGRAMMA

10 maart 2022

19.00 uur
Ontvangst
19.30 uur
Deuren naar zaal open
20.00 uur
Aanvang lezing
21.30 uur
Einde

LOCATIE

De Rode Hoed

Keizersgracht 102

1015 CV Amsterdam

Tickets