EW Economie-lezing 2019

12 november 2019

De Rode Hoed Amsterdam

OMSCHRIJVING

2019 is een bijzonder jaar voor de luchtvaart. In maart bestond de luchtvaart in Nederland 100 jaar en op 7 oktober viert KLM haar 100ste verjaardag. Pieter Elbers, de president-directeur en CEO van luchtvaartmaatschappij KLM, hield dinsdagavond 12 november de tweede EW Economie-lezing van Elsevier Weekblad in debatcentrum De Rode Hoed in Amsterdam.

Wilt u meer over deze lezing weten, u kunt via deze link de lezing opnieuw beluisteren.

—–

Pieter Elbers, CEO KLM

Met zijn 27 jaar ervaring bij KLM is Pieter Elbers een veteraan in de luchtvaartindustrie. In 2014 werd hij benoemd tot president-directeur. Elbers is verantwoordelijk voor de algehele strategie en prestaties van KLM. Hij is lid van het executive committee van de AIR FRANCE KLM Groep. Tevens is hij bestuurslid van de werkgeversorganisatie VNO-NCW.


De EW Economie-lezing is een initiatief van de redactie van Elsevier Weekblad.

Hoofdredacteur Arendo Joustra: ‘We zijn bijzonder blij dat Elbers onze uitnodiging om de tweede EW Economie-lezing te houden heeft aanvaard. De lezing is een tegenhanger van de succesvolle HJ Schoo-lezing, waarmee Elsevier Weekblad elk jaar begin september het politieke seizoen opent. In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving.’

afbeelding omschrijving

 

Abonnees en studenten:
€ 17,50 incl. BTW

Standaardtarief:
€ 20,00 incl. BTW

Inclusief de lezing in boekvorm.

Media

DE SPREKERS

Pieter Elbers

President-directeur van luchtvaartmaatschappij KLM