EW Economie-lezing 2020

30 november 2020

Felix Meritis Amsterdam

OMSCHRIJVING

Frans van Houten houdt de EW Economie-lezing 2020

CEO van Philips Frans van Houten houdt maandagavond 30 november de EW Economie-lezing 2020. Hij zal, ruim drie maanden voor de Tweede Kamer-verkiezingen, spreken over de noodzaak van de concurrentiekracht van Nederland. Eerder werd deze lezing gehouden door Ben van Beurden, CEO van Shell, en Pieter Elbers, president-directeur van KLM.

Volg hier de lezing op 30 november om 20 uur

Van Houten (1960) leidt Koninklijke Philips als CEO sinds 2011. Hij studeerde economie in Rotterdam en werkt al bij Philips sinds 1986.

De EW Economie-lezing is een initiatief van de redactie van EW. De lezing is een tegenhanger van de jaarlijkse HJ Schoo-lezing, waarmee EW het politieke seizoen opent.

In de Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. Een uitgebreide en geannoteerde versie van de lezing verschijnt in boekvorm bij Uitgeverij EW.

 


Hoofdredacteur Arendo Joustra: ‘We zijn bijzonder blij dat Van Houten onze uitnodiging om de derde EW Economie-lezing te houden heeft aanvaard. De lezing is een tegenhanger van de succesvolle HJ Schoo-lezing, waarmee EW elk jaar begin september het politieke seizoen opent. In de EW Economie-lezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving.’

afbeelding omschrijving

Omdat Felix Meritis in verband met de coronacrisis slechts een beperkt aantal bezoekers mag toelaten, heeft EW toegangskaarten onder zijn lezers verloot. Voor overige geïnteresseerden zal de lezing via een livestream te volgen zijn.

Na afloop verschijnt de lezing in boekvorm.

Media

DE SPREKERS

Frans van Houten

Frans van Houten is resident & Chief Executive Officer (CEO) Philips

Arendo Joustra

Arendo Joustra isHoofdredacteur EW