Leergang Blockchain voor professionals

Start 19 juni 2018

FreedomLab Campus Amsterdam

OMSCHRIJVING

Je kunt je niet meer inschrijven voor deze leergang.
Wil je op de hoogte blijven van dit event of soortgelijke producten?
Laat je gegevens achter

Blockchain is een fundamentele en ontwrichtende innovatie. Het potentieel van blockchain voor jouw organisatie en klanten is groot, maar hoe en waar begin je? Om als professional te kunnen omgaan met deze nieuwe technologie is diepgaande kennis nodig.

Deze interactieve, zesdaagse leergang biedt daarvoor een stevige basis. Na het volgen van deze leergang beschik je over de technische kennis en vaardigheden die je nodig hebt om blockchain in te zetten in jouw organisatie. Je leert hoe je deze technologie zelf zinvol kunt inzetten voor je klanten en welke stappen je daarin neemt.

De volgende vragen worden beantwoord:

 • Hoe pas je de blockchain-technologie toe?
 • Wat is de invloed van blockchain op jouw functie?
 • Wanneer zet je blockchain in en wanneer niet?

Resultaat:

 • Je kent het potentieel van de blockchain-technologie voor jouw organisatie en klanten.
 • Je weet onderscheid te maken tussen zin en onzin, hype en essentie.
 • Je kunt direct zelf met blockchain beginnen in jouw projecten.
 • Je bouwt een netwerk op van experts en professionals in blockchain.

Praktische informatie
De bijeenkomsten starten om 14:30 uur en eindigen omstreeks 19.45 uur, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin je een lichte maaltijd krijgt aangeboden. We laten beperkt aantal deelnemers toe, om de optimale kwaliteit te kunnen waarborgen.

De leergang organiseren wij in samenwerking met Blockchain Workspace, een ervaren opleider op het gebied van blockchain. Scroll naar beneden voor meer informatie over de data en het programma.

afbeelding omschrijving

Je investering voor zes dagen: €1.950 (excl. BTW)*
– inclusief lichte maaltijd & certificaat van deelname –

Bedrijfsplaatsen
Wil je met een collega deelnemen en de bijeenkomsten onderling verdelen. Dit kan d.m.v. een bedrijfsplaats. Laat ons dit vooraf weten.

Voor vragen of groepstarieven
Mayra Smit
Programma Manager
mayra.smit@onebusiness.nl
020-2248001

*abonnees Elsevier Weekblad, Beleggers Belangen krijgen €100,- korting

DE SPREKERS

Lykle de Vries

...volgt de Bitcoin en Blockchain ontwikkelingen sinds 2012. Hij co-creëerde een veelgeprezen uitlegvideo in 2014 die wereldwijd veel gebruikt wordt. Hij is actief als spreker, trainer en consultant onder de naam Blockchain Realisten. Inspirerende ideeën ophangen aan nieuwe technologie is leuk, maar de resultaten in de praktijk laten zien wat we echt kunnen bereiken.

Marieke de Ruyter de Wildt

...versnelt met haar bedrijf The Fork, het gebruik van bedrijfsgegevens in toeleveringsketens. Door blockchain-technologie toe te passen op voedselsystemen. Nieuwe technologieën, zoals blockchain, versnellen een positieve impact op boeren, consumenten en onze mondiale samenleving.

Henk van Cann

…richt zich op blockchain toepassingen voor vraagstukken waar e-identity een rol speelt (je digitale ‘ik’). Hij spreekt met passie over het 'wat', 'hoe' en 'waarom' van blockchain. Hij vertelt op een inzichtelijke manier hoe blockchains werken en wat het voor je kan betekenen. Ook hoe je in deze nieuwe wereld zelf het kaf van het koren leert scheiden.

Bas Wisselink

…is mede-oprichter van Blockchain Workspace. Als geen ander kan hij ontwikkelingen binnen het openbare blockchain- en cryptocurrency-ecosysteem toelichten. Zijn sterke morele kompas en snelle, opvallende analyse van actuele ontwikkelingen en posities in de media maken hem een plezier om mee samen te werken.

Chris van Maarseveen

…heeft op jonge leeftijd al veel ervaring opgedaan in de blockchain-wereld. Al zijn vrije tijd besteed Chris (17 jaar) aan het Komodo-platform, een toonaangevend platform in end-to-end blockchain-oplossingen. Zijn enthousiasme en kennis van blockchain is ongeëvenaard onder leeftijdsgenoten. Hij is enthousiast over de vrijheid die blockchain de wereld zal brengen.

Bart van Maarseveen

...mijn eerste bedrijf Outdare, heb ik in 1998 mede opgericht toen ik nog aan de Erasmus Universiteit studeerde. Vanaf dat moment werkte ik met verschillende overheden en bedrijven aan Internet gedreven innovatie. Hierdoor ben ik altijd in staat geweest om innovatieve technologie te vertalen naar succesvolle marktstrategieën en daarmee business te creëren.

Rieke Smakman

...was jarenlang partner in een advocaten-maatschap, tot ze de nieuwe wereld ontdekte van blockchain. Ze richt zich nu op de combinatie van blockchain en het recht: het potentieel van slimme contracten. Ze is onderdeel van de Nederlandse blockchain-community en aangesloten bij Mattereum, een bedrijf dat de toekomst van 'internet of agreements' vormgeeft.

VOOR WIE?

Deze leergang is bedoeld voor alle professionals die fundamentele kennis op willen doen op het gebied van blockchain-technologie. Je wilt dit toepassen en het optimale uit deze ontwikkeling halen.

Je houdt je bezig met of bevindt je in één van de volgende functies:

 • Banking en finance professionals
 • Corporate Executives
 • CEO’s, Boards, Management
 • Supply Chain Managers
 • Innovatie Managers
 • Product Managers
 • Business Developers
 • Financieel Managers
 • Ondernemers
 • Consultants
 • (Business) IT Managers
 • Overheidsinstellingen
afbeelding doelgroep

PARTNERS