Masterclass Filosofie van Leiderschap

27 maart 2017

Nyenrode Business Universiteit Breukelen

OMSCHRIJVING

Masterclass Filosofie van Leiderschap op 27 maart 2017

Een uiterst zorgvuldig samengesteld curriculum door de beste hoogleraren van de Nyenrode Business Universiteit en samengesteld in nauw overleg met Elsevier Weekblad. Kortom kwaliteit en actualiteit gegarandeerd.

Filosofeer mee over de toekomst, ontmoet interessante deelnemers en discussieer onder het genot van een hapje en een drankje in een inspirerende omgeving, het Landgoed van Nyenrode.

De masterclass wordt gegeven in een collegezaal van de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. De masterclass start om 16.30 uur en eindigd rond 21.00, inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een lichte maaltijd krijgt aangeboden en na afloop een netwerk borrel. De masterclass is filevrij en na afloop houdt u nog een behoorlijke avond over.

Verruim uw blik als manager middels inzichten uit de filosofische wetenschap.

-Inzichten voor succes:

-Nuttige inzichten uit een onverwachte hoek

-filosofeer mee over actuele managementonderwerpen uit uw dagelijkse praktijk, zoals: motivatie,  leiderschap, identiteit en ethiek.

-Ontmoet sprekers, die wetenschappelijk en filosofisch onderlegd zijn.

-Koppel inzichten uit de filosofie aan leiderschapsvoorbeelden uit de praktijk, maak de vertaalslag naar actuele managementvraagstukken.

-Word gestimuleerd om een stapje hoger, dieper en verder te denken dan u in uw “professionele” denken al doet!

-Grote denkers voeren een persoonlijk pleidooi.

Dit event werd georganiseerd in samenwerking met Elsevier Weekblad.

Heeft u vragen over deze masterclass?
Annelies Broers
Senior Portfoliomanager Elsevier Weekblad
annelies.broers@onebusiness.nl | 06 – 2017 9888afbeelding omschrijving

Uw investering:
€599,- per masterclass (excl btw).

 

 

DE SPREKERS

Herman Pleij

Herman Pleij is een emeritus hoogleraar historische Nederlandse letterkunde van de Universiteit van Amsterdam, gespecialiseerd in de literatuur van de Middeleeuwen. In 1993 werd hij onderscheiden door de Belgische regering met de Francqui-leerstoel voor buitenlanders en in 2000 door de Katholieke Universiteit Brussel met een eredoctoraat. Hij bekijkt de hedendaagse samenleving geheel op eigen wijze en hij schuwt het maatschappelijk debat niet.

Henk Oosterling

Henk Oosterling is universitair hoofddocent aan de Faculteit der Wijsbegeerte van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij buigt zich over leiderschapsvormen voor een circulaire economie. In 2008 kreeg hij de Laurenspenning van de stad Rotterdam, in 2010 de Erasmuspenning, in 2013 De Van Praagprijs van het Humanistische Verbond, in 2015 de Enlightened Society Award van de Tibetaanse Shambhala beweging en in 2016 de Lof der Zotheid prijs van het Comité Erasmus.

Ronald Jeurissen

Ronald Jeurissen (1958) is hoogleraar Bedrijfsethiek bij Nyenrode Business Universiteit. Hij studeerde filosofie, theologie en sociale wetenschappen in Nijmegen, Tilburg en aan de Universiteit van Amsterdam. Ronald publiceerde een tiental boeken over bedrijfsethiek, waaronder het bekroonde ‘Bedrijfsethiek: een goede zaak’ (7e druk 2008) en meer dan honderd artikelen.

Arthur van Leeuwen

Moderator - Chef onderzoeksredactie Elsevier Weekblad

VOOR WIE?

De masterclass is ontwikkeld voor de algemeen manager of directeur die inhoudelijk wil bijtanken in een inspirerende omgeving. De masterclass beperkt zich niet tot uw vakgebied, maar bereikt juist  een  diversiteit aan deelnemers, zodat u uw netwerk kunt optimaliseren en uw branche kunt overstijgen.

afbeelding doelgroep

PARTNERS