Over ons

Onze kracht: bereik, live interactie én content

Wij staan voor u klaar met een deskundig team en organiseren het evenement dat bij u past! Ons evenementenbureau heeft jarenlange ervaring op de zakelijke en particuliere markt. Met onze mediacampagnes bereiken we miljoenen consumenten en beslissers in Nederland.

Voorbeelden van klantcases:

Voor ONE Business en New Skool Media organiseren wij uiteenlopende evenementen voor merken als Columbus Travel, delicious., EW, MotorNL, Roots en Truckstar. Hierbij kunt u denken aan lezingen, debatten, festivals, congressen, trainingen voor managers en online seminars. Met onze evenementen trekken we ruim 85.000 bezoekers per jaar aan. Met één campagne kunnen we ruim 10 miljoen contacten realiseren.

Voorbeelden van onze evenementen zijn:

Op onze homepage vindt u overzicht van de actuele lezingen, reeksen en evenementen van ONE Business.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw evenement geheel verzorgd wordt en alle deelnemers tevreden en geïnspireerd naar huis gaan, u profiteert bij ons ook van landelijke exposure in onze bladen!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contact
Ingrid Pronk
Events EW
ingrid.pronk@ewmagazine.nl

Ellen Bijl
Senior Accountmanager Events
ellen.bijl@newskoolmedia.nl

Wilt u op de hoogte blijven van onze events, laat dan uw e-mailadres achter om op onze maillijst te komen.

New Skool Media BV (eigenaar van ONE Business BV) legt uw gegevens vast om u op de hoogte te houden van onze evenementen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Privacystatement.

10 maart 2022

EW Economie-lezing 2022

Startdatum: 9 mei 2022

Collegereeks Leiderschap in Turbulente Tijden